Sprenger
Sprenger Logo
Båtbeslag tillverkade i Tyskland - sedan 1872
Filosofin bakom Herm. Sprenger Metallwarenfabrik GmbH & Co. KG har alltid varit att tillverka produkter av högsta kvalitet. Sprenger använder endast de bästa materialen och komponenterna för att kunna erbjuda sina kunder tillförlitliga och extremt hållbara produkter. Företagets testinstrument är föremål för kontinuerliga, noggranna och professionella kontroller av professionellt utbildade medarbetare, och materialtester och kvalitetskontroller utförs efter varje avslutat produktionssteg. Alla produkter som bär HS-logotypen tillverkas i produktionsanläggningen Iserlohn i Sauerland och står för "Made in Germany"-kvalitet.

Herm. SPRENGER - Kvalitet som rör sig - sedan 1872

Förtroende för kvalitetsprodukter - Made in Germany

Sprenger värnar om kvalitet och säkerhet. Företagets produkter är synonyma med den välkända märkningen "Made in Germany". Allt som produceras är föremål för noggranna och ständiga kvalitetskontroller under varje steg i produktionen och efteråt. Det är ingen överraskning att företagets slogan är "Kvalitet, som presterar".

Båtbeslag tillverkade i Tyskland - sedan 1872

Filosofin bakom Herm. Sprenger Metallwarenfabrik GmbH & Co. KG har alltid varit att tillverka produkter av högsta kvalitet. Sprenger använder endast de bästa materialen och komponenterna för att kunna erbjuda sina kunder tillförlitliga och extremt hållbara produkter. Företagets testinstrument är föremål för kontinuerliga, noggranna och professionella kontroller av professionellt utbildade medarbetare, och materialtester och kvalitetskontroller utförs efter varje avslutat produktionssteg. Alla produkter som bär HS-logotypen tillverkas i produktionsanläggningen Iserlohn i Sauerland och står för "Made in Germany"-kvalitet. Sprengers TOPPSÄLJARE är block och remskivor, rorkultsförlängningar och kamklackar.