Simrad
Simrad Logo
Simrad Yachting är ett av de största företagen inom marinelektronik. Varumärkets namn kommer från Robertson, Simonsen Radio och Shipmate. Deras historia började efter andra världskriget - då de första VHF-radioapparaterna tillverkades, idag har produktsortimentet utökats till autopiloter och sjökortsplottrar. De snabbaste racerbåtarna i världen är utrustade med Simrad-produkter.

Upptäck NSX™-serien! - Upptäck nu

NSX™ - Din användarvänliga och intelligenta plotter med fiskmätare

Den intelligenta och helt anpassningsbara NSX™ från SIMRAD är sjökortsplotteruppgraderingen för båtar i alla storlekar. Med C-MAP®-stöd för säker och tillförlitlig navigering och full kompatibilitet med ekolod, radar och autopilotsystem. Dra och släpp för att organisera din navigationsdisplay och en helt anpassningsbar instrumentpanel. Hitta alltid rätt kurs med tillförlitliga navigationsdata och förbättrade dag- och nattlägen. NSX™-serien från SIMRAD är ett utmärkt val för alla som söker en modern, kraftfull och extremt användarvänlig navigeringslösning.

NSX™-serien

Framgångssagan började 1946, när Thor Leif Robertson började bygga om VHF-system för fiskebåtar. Kort därefter kunde Simrad tillverka sändtagare, radiokompasser och kursberäknare. En annan milstolpe var autopiloten AP100, som fortfarande anses vara föregångaren till dagens sofistikerade autopiloter. Simrad arbetar fortfarande efter samma enkla filosofi: Först förstå kundens behov och sedan överföra sin egen erfarenhet och teknik till dem. Vid sidan av tradition och erfarenhet erbjuder Simrad de bästa och mest innovativa systemen på marknaden idag. Intelligenta lösningar för alla fartyg Simrad Yachting erbjuder ett stort utbud av produkter - oavsett om det gäller VHF-radiosystem, autopiloter, instrument, plottrar eller ekolod har de exakt vad du behöver. Både segel- och motorbåtar är kompatibla med Simrads produkter.

Simrad TP10 Autopilot är stormtestad, exceptionellt kraftfull och extremt pålitlig i alla situationer. Enhetens förmåga att självstyra under segling ger en hög grad av komfort. För större fartyg är TP22 (upp till 11 m längd) och TP32 (upp till 12 m längd) de bästa lösningarna. Med Simrads VHF-radio är du alltid uppdaterad när det gäller teknik. VHF-system som RS35 har en inbyggd AIS-mottagare med två kanaler. HS35 är det perfekta komplementet för fri rörlighet ombord. RS35 är också utformad för områden med tung trafik och hamnar - för optimal och tillförlitlig säkerhet ombord. Alla Simrads VHF-enheter är kompakta och vattentäta.Simrad har utformat hela sitt sortiment av elektronisk utrustning för att komplettera alla typer av fartyg. NSS- och NSE-serierna har gjort att Simrad ligger långt framme när det gäller navigationselektronik. NSS evo2-serien är en nykomling på marknaden. Serien har kombinerat design och toppmodern teknik i en multifunktionsenhet. Displayer som IS40 och IS20 finns också tillgängliga, som visar användaren nyckeldata, till exempel: djup, båthastighet, vindhastighet och mycket mer.