Seatec
Seatec Logo
SEATEC - välj kvalitet till ett överkomligt pris. SVB:s eget varumärke SEATEC grundades 1998 för att ge en lösning på vattensportentusiasternas önskemål - att erbjuda kvalitetsprodukter till oslagbara priser.

SEATEC CS2 COASTAL Jacka - Upptäck nu

Tillverkad av mjukt 2-lagers nylonmaterial med MPU-beläggning

Den nya SEATEC CS2 COASTAL-jackan är avsedd för segling i kustområden och är tillverkad av mjukt 2-lagers nylonmaterial med en MPU-beläggning. Den har full andningsförmåga, helt limmade sömmar och är helt vattentät. Denna smutsavvisande och slitstarka seglarjacka har en medelhög, fleecefodrad krage. Den reflexfärgade huvan är justerbar och kan enkelt vikas in i kragen när den inte används. Den har också en 2-vägs dragkedja med en dubbel stormklaff samt justerbara, dubbla ärmmuddar med PU-belagda innermuddar. Dessutom har denna robusta seglarjacka två fickor med dragkedja, bekvämt meshfoder för effektiv ventilation, en innerficka och 3M™-reflektorer.

SEATEC CS2 COASTAL Jacka
SEATEC CS2 COASTAL Jacka

SEATECs produktsortiment sträcker sig från vikcyklar till kartplottrar, AIS-mottagare och multifunktionsdisplayer. Även antifouling och flytvästar ingår i SVB:s omfattande produktsortiment. Alla SVB-produkter konstrueras och tillverkas i samarbete med välkända tillverkare. Varje enskild del av SEATEC BLIZZARD E-Bike har gjort den till ett verkligt mästerverk av kvalitet och design. Den kontinuerliga utvecklingen av SEATECs produkter säkerställer höga kvalitetsstandarder. Några av de bästa exemplen är NAV-6(i) och AIS-6, som låter dig navigera säkert med en hög grad av precision, samtidigt som du bara behöver spendera en liten summa pengar. Ett brett utbud av produkter. SEATEC erbjuder ett brett utbud av nautisk utrustning: Funktionella och väderbeständiga kläder garanterar maximal njutning till sjöss. Seglarhandskarna AMARA PRO eller den klassiska däckskon KLASSIKER är bra exempel på SEATECs utmärkta produktsortiment. SEATEC erbjuder även färg- och båtunderhållsprodukter som ger ditt fartyg en speciell glans. Antifouling, polyesterharts och epoxiharts ingår i denna produktgrupp. Din säkerhet bör alltid komma först! Därför har vi utvecklat ett eget sortiment av produkter för säkerheten ombord. SEATEC erbjuder högsta möjliga säkerhet till ett attraktivt pris. Upptäck vårt sortiment av flytvästar, till exempel: den helautomatiska X-PRO 275 eller Classic 150N. Dessutom har våra livflottar utvecklats i samarbete med ZODIAC för användning i offshoreförhållanden och ger optimal stabilitet, sikt och huvudutrymme. Nöjet att navigera blir verkligt när du hoppar ombord på en av våra uppblåsbara SEATEC-båtar. För elinstallationer ombord är SEATECs strömbrytare lösningen. Navigering med SEATECs kartplottrar, AIS-mottagare och transponders kommer inte heller att göra dig besviken. SEATEC tänker framåt! Oavsett om det handlar om en passande förvaringsväska för din vikcykel eller en styrväska, är det mycket troligt att den kommer att ingå i SVB:s produktsortiment. Därför utvecklar SEATEC tillbehör till alla sina produkter och har reservdelar i lager. Till exempel finns det ett reserv-ithiumjonbatteri för Blizzard E-Bike och reservetikettergf för våra strömbrytare. Alla SEATEC-produkter kan köpas i vår onlinebutik: svb24.com eller direkt i vår butik i Bremen. Kom gärna förbi och prova BLIZZARD E-Bike eller våra bekväma däckskor. Om du har ytterligare frågor hjälper vi dig gärna per telefon på: +49421 57290-0 eller via e-post på: info@svb24.com Tveka inte att kontakta oss.