Raymarine
Raymarine Logo
Raymarine - Specialisterna på marin teknik. Med över 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av elektronik för fritidsbåtar, särskilt marina navigationssystem och autopiloter, producerar Raymarine innovativ teknik i kombination med elegant design.

Otrolig användarvänlighet, robust design
och data som du alltid kan lita på.

Raymarines produkter är mer än bara båttillbehör - de spelar en viktig roll i livet för människor som brinner för havet. Varje dag på sjön är en känslomässig resa som påminner oss om hur viktigt det är att ha pålitliga produkter ombord. Raymarine skapar banbrytande teknik som hjälper oss att förverkliga våra drömmar och leva våra äventyr till sjöss, även under de tuffaste förhållanden. Raymarines produkter är betrodda av alla, från seglare till fiskare.

Hos SVB hittar du inte bara RAYMARINE multifunktionsdisplayer i olika storlekar och olika serier utan även de nyaste digitala radarantennerna eller utrustning och reservdelar för alla RAYMARINE-enheter. För att säkerställa att alla Raymarine-enheter fungerar tillförlitligt och exakt även under ogynnsamma miljöförhållanden testas de under de tuffaste förhållandena i RAYMARINEs eget testlaboratorium. Alla enheter skakas, översvämmas och utsätts för extrem värme och kyla. Endast när en testad enhet motsvarar Raymarines höga standarder är de också lämpliga för användarnas höga krav.SVB-teamet hjälper dig gärna med alla Raymarine-förfrågningar.