International
International Logo
Måla din båt som ett proffs
Sedan 1856 har International utvecklat färger för att skydda, underhålla och förbättra prestandan hos alla typer av motorbåtar och segeljakter. Oavsett var i världen du befinner dig erbjuder International högkvalitativa båtfärger för både över och under vattenlinjen. Detta inkluderar antifoulingfärger, primers, klarlacker och många andra skyddande produkter för yacht- och marinindustrin.

Internationell antifoulingfärg för undervattensskrov

Antifouling

Självpolerande antifouling

Självpolerande bottenfärger (International Cruiser / Micron / Trilux) används främst för långsammare segelbåtar. Denna typ av antifouling är unik genom att den är självpolerande. Antifoulingfärgen är vattenlöslig och blir tunnare och tunnare när den rör sig genom vattnet, så det finns alltid färsk biocid på ytan.

Antifouling med tunnfilm

Tunnfilmsantifoulings (International VC 17m / VC17m EXTRA) släpper inte ut sina aktiva ingredienser i vattnet, utan har en mycket slät yta som gör det svårt för organismer att fästa. Dessutom ger den släta ytan båten bättre fart, snabbare acceleration och lägre bränsleförbrukning. Om du underhåller din båt regelbundet kan du förebygga både påväxt och skador. I vår antifoulingguide ger vi dig tips och tricks om hur du framgångsrikt applicerar antifouling på din yacht och hjälper dig att välja rätt färg, verktyg och skyddskläder.

Till Antifouling Guide

Effektivt antifoulingskydd för ditt båtskrov

Med en regelbunden antifoulingbehandling kan du effektivt skydda ditt båtskrov från skadliga sediment eller musselpåväxt. Det är viktigt att veta vilket antifouling som användes senast. Om antifoulingen fortfarande är i gott skick är det bara att rengöra ytan och applicera samma typ av antifouling igen. SVB erbjuder dig ett brett sortiment av antifoulingfärger från International:

Antifounling

Hårt antifouling

International hard antifouling (International Ultra / VC Offshore EU), är en snabbtorkande, hård biocid som är särskilt lämplig för snabbare segelbåtar och motorbåtar. Måla helt enkelt skrovet med den och undvik att oönskade vattenorganismer sätter sig fast. Antifoulingfärgen är vattenlöslig och blir tunnare och tunnare när den rör sig genom vattnet, så det finns alltid färsk biocid på ytan.

Internationell antifoulingfärg för undervattensskrov

Högblank båtlack, klar trälack och däcksfärg

1-komponents båtfärger (International Topcoat / Super Gloss / Interdeck) har jämfört med 2-komponents båtfärger fördelen att de är billigare och enklare att applicera. 2-komponentfärger (International Perfection) består av en bas och en härdare. Båda blandas före målning, vilket ger färgen dess fulla effekt. 2-komponents båtfärger är särskilt hårda och behåller sin glans längre än enkomponents båtfärger. Om du inte låter dig avskräckas av det något högre inköpspriset jämfört med 1-komponents båtfärger och är säker på hur du applicerar den, kommer du att njuta av glänsande resultat under lång tid.

Internationella båtfärger Högblank båtlack
Klarlack

Klarlack

Nästan alla transparenta klarlacker från International (International Original / Compass / Schooner) kan användas både utomhus och inomhus, har mycket bra till utmärkt UV-skydd och är speciellt framtagna för användning på båtar och yachter. International erbjuder också 1- eller 2-komponentsklarlack i sin produktportfölj. Den beprövade 2-komponents högglansiga klarlacken International Perfection Plus finns i SVB:s onlinebutik i 0,75-liters eller 2,25-liters storförpackningar.

Internationell klarlack

Stora storlekar för professionell användning

Dessa produkter har utvecklats speciellt för skeppsvarv och specialiserade företag för restaurering och målning av båtar. På grund av de specifika appliceringsmetoder som krävs och storlekar på 5 till 20 liter är International Professional-serien av färgprodukter inte lämpliga för privata användare, utan endast av yrkesverksamma som är auktoriserade att använda professionella färgprodukter för båtar.

Fyllmedel och epoxiharts
Primers
Båt- och yachtfärger
Antifouling
Förtunnare
Stora storlekar för professionell användning
International® (www.international-yachtpaint.com) är en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa färger och konserveringsmedel för yacht- och marinindustrin. Sedan 1856 har International® utvecklat målningslösningar för att skydda, förbättra prestanda och bibehålla värdet på alla typer av båtar. Dessa inkluderar högkvalitativa yachtfärger för både över och under vattenlinjen, såsom antifoulingfärg, primer, klarlack, topplack, thinner och andra lösningar för skydd och skötsel av segelbåtar och motorbåtar. Som en del av AkzoNobel (www.akzonobel.com) har International® förtroende hos kunder över hela världen.