Gill
Gill Logo

GILL marine har vuxit till ett kvalitetsmärke för tekniska seglingskläder sedan starten 1975. GILLs seglarjackor, seglarbyxor och seglarhandskar är populära bland både vattensportentusiaster och professionella seglare. Världens ledande varumärke för marina kläder ger en balans mellan prestanda och skydd till sina GILL seglingskläder. Upptäck klädserierna GILL OS1, OS2 och OS3 samt matchande tillbehör.

OS1 Jacket

Hav

4-lagers tyg

Kompromisslöst skydd för alla som utsätts för de tuffaste förhållandena på havet. OS1 ger seglare slitstarka, vattentäta, andningsbara och helt tejpade sömmar för försvar mot den krävande havsmiljön.

Teknik:
Vattentätt, andningsbart, högpresterande 4-lagers tyg med hög nötningsbeständighet och helt tejpade sömmar för fullständig väderbeständighet.

OS2 Jacket

Offshore

2-lagers tyg

Perfekt för både dagsturer och långa regattor. Det 2-lagers laminerade, andningsbara materialet ger utmärkt skydd mot vind och vatten.

Teknik:
Tvåskiktslaminerat, andningsbart tyg. Helt limmade sömmar för vattentät tätning. Laminerad tygteknik med fuktkontroll och hållbar vattenavvisande impregnering.

OS3 Jacket

Kust

2-lagers material

Gills lättviktiga Coastal OS3-serie med hög andningsförmåga har två lager tyg som skyddar mot vind och vatten.

Teknologi:
Tvålagers belagt tyg med långvarig, vattenavvisande effekt. Helt tejpade sömmar för vattentäthet. Icke-absorberande, snabbtorkande foder.

GILL - Tävlingsserie

Race Långärmade skjortor

Race Långärmade skjortor

Ultralätta, mycket ventilerande och fuktabsorberande. T-shirts håller dig sval och torr även under extrema förhållanden. Platta låsta sömmar och Reglan-ärmar ökar bärkomforten. Dessutom ger det tekniska tyget ett tillförlitligt UV-skydd - inte bara på vattnet.

Långärmad skjorta Race Race Shorts

Race slang och shorts

Race-byxorna eller -shortsen i silver eller grafit ger ett tillförlitligt 50+ UV-skydd. Tactel-tyget i nylon har en vattenavvisande yta.

GILL - Världsledande inom seglingshandskar

Ovillkorligt tillförlitlig

GILL är världens ledande varumärke för seglarhandskar. Ett rykte som har byggts upp genom ständig forskning, utveckling och lansering av nya seglarhandskar år efter år, som övertygar genom material, design och exceptionell passform.

Yttermaterial - Membran - Isolering - Invändigt foder

GILLs handskar ger dig ett säkrare grepp och skyddar dina händer. Oavsett om du letar efter GILL seglingshandskar för män eller kvinnor, med rätt urval av unisexhandskar, kommer GILL att låta dig hålla greppet om allt.

Upptäck nu
Seglarhandske

GILL - Tillbehör för vattensporter

Solglasögon för vattensport från GILL

Solglasögon för vattensport från GILL

Spray och havsvatten, extrema reflektioner och ständigt föränderliga ljusförhållanden - glasögon för båtfolk och sportglasögon för aktiviteter på stranden måste kunna hantera många utmaningar för att garantera varaktigt god sikt.

GILL´s tekniska solglasögon är speciellt utformade för användning på vattnet och har speciella filter, beläggningar och funktioner för att ge dig bästa möjliga skydd och komfort.

Hjälp dina små seglare att skydda sina ögon: Köp GILL solglasögon för barn nu!

GILL segelkepsar och segelhattar

Vind, kyla, regn, stänk, sol, värme - våra huvuden tar stryk av alla element när vi är ute på vattnet. För att skydda huvudet och ansiktet och hålla värmen är GILL:s hattar och kepsar precis vad du behöver. Med hattar som är vattentäta, reflekterande, flytbara och med UV-skydd har GILL rätt hatt eller keps för att se till att du kan ta dig an allt.

Upptäck nu
GILL segelkepsar och segelhattar
Det engelska märket GILL har sitt ursprung i en seglares passion för vattensporter. I mitten av sjuttiotalet, när det knappt fanns några specialkläder för vattensporter, bestämde sig studenten Nick Gill för att slå sig in på marknaden. Han skapade en affärsplan och började tillverka och distribuera seglingskläder med hög teknisk standard. Varje plagg designades med utgångspunkten att stödja vattensportentusiasters prestationer på vattnet. GILL etablerade sig snabbt som ett innovativt varumärke med rimliga priser. Idag finns deras kläder, utrustning och tillbehör tillgängliga för användning inom alla typer av vattensporter, för nybörjare eller proffs. För att främja och säkerställa socialt ansvar och miljömässig hållbarhet arbetar GILL Marine uteslutande med företag som värdesätter säkra och etiska arbetsförhållanden, samtidigt som de vidtar åtgärder för att minimera sin miljöpåverkan. Med GILL seglingskläder har du kommit till rätt ställe. På SVB kan du köpa GILL seglingskläder till ett bra pris. Var du än befinner dig, köp GILLs produkter i vår SVB-butik så levererar vi till din hemmahamn! Bär dina GILL-kläder när du seglar eller för många andra aktiviteter på vattnet. SVB-teamet hjälper dig gärna att hitta den GILL-produkt som är rätt för dig. Kontakta oss gärna om du har några frågor.