BSH

BSH - Tysklands federala sjöfarts- och hydrografiska byrå är en viktig informationsleverantör för navigering, ekonomi och den marina miljön. BSH, som för närvarande driver 10 automatiska mätstationer, tillhandahåller prognoser för tidvatten, vattennivåer och stormfloder. De täcker ett brett spektrum av uppgifter - till exempel publicerar BSH också sjökort och böcker för professionell navigering och fritidsnavigering och den årliga tidvattenkalendern.
I sina arkiv har BSH förmodligen den största flaskpostsamlingen i världen. Den innehåller ca 660 brev som hittades mellan 1864 och 1933. Läs mer om BSH...
Huvudkategori
Betyg
Prisintervall
Tillgänglighet
 
Kategori
Alla filter

BSH sportbåtssjökort för din yacht

- Alltid uppdaterad

Tillförlitlig förstahandsinformation tillhandahålls av BSH:s flotta med fem moderna mätfartyg, som systematiskt registrerar och övervakar alla förändringar i de tyska havsområdena. Alla de senaste undersökningsresultaten och betydande nautiska förändringar beaktas vid produktionen av dessa sjökortsuppsättningar för båtar. Sjökorten publiceras med jämna mellanrum. De är skapade enligt den internationella signalkoden och innehållet visas endast på tyska. De täcker skalområden från 1:12 500 till 1:50 000. Se även www.bsh.de.

Visste du att BSH:s

BSH tidvattenkalender var SVB:s mest sålda artikel under 2019. Beställ ditt exemplar av BSH:s tidvattenskalender för den kommande säsongen nu.