Bavaria
bavaria Logo
BAVARIA YACHTS - 100% tillverkad i Tyskland. BAVARIA YACHTS är en av de modernaste tillverkarna av segel- och motorbåtar i världen. En BAVARIA-yacht är resultatet av den perfekta kombinationen av flera komponenter. I centrum står omfattande båtbyggnadskunskap, teknik och design. Med de bästa materialen, den bästa utrustningen, det bästa hantverket och engagerade medarbetare skapas något som gör varje BAVARIA till en njutning av att segla.
För supportfrågor om BAVARIA, använd contact form eller skriv ett e-postmeddelande till bavaria@svb.de.

Bavaria Reservdelar för segel- och motorbåtar

Välkommen till BAVARIAs värld

Ett brett spektrum av kompetenser!

Exklusivt partnerskap mellan marknadsledarna BAVARIA och SVB

BAVARIA kombinerar båtbyggartradition, tyska ingenjörskunskaper och förmågan att producera moderna yachter med stor uppmärksamhet på detaljer och kvalitet. Varje BAVARIA är byggd med en intrikat kombination av överlägsna material och högkvalitativ utrustning från för till akter. BAVARIA-yachter är designade med den maritima livsstilen i åtanke!
Med mer än 140 anställda, cirka 35 000 innovativa vattensportprodukter och mer än 35 års erfarenhet står SVB för expertis inom teknisk utrustning och vattensporttillbehör samt snabb leverans till seglare, charterarrangörer och vattensportföretag över hela världen. På SVB får vattensportentusiaster teknisk rådgivning på sex olika språk, online, personligen och via telefon.

Originalreservdelar från BAVARIA ser till att din yacht förblir original. Därför är det av högsta prioritet att ha rätt utrustning med originalkomponenter. Originalreservdelar från BAVARIA är en viktig del i att bevara värdet på din yacht och de garanterar bästa passform, funktionalitet och optimal säkerhet ombord. Hitta din originalreservdel - oavsett om det gäller en BAVARIA segelbåt eller motorbåt.

  • Originalreservdelar från BAVARIA
  • Exklusivt samarbete
  • Hitta reservdelar enkelt
  • Originaldelar från skeppsvarv

Stödformulär för BAVARIA

Vänligen fyll i formuläret nedan. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Ditt nummer hjälper oss att hantera din förfrågan snabbare