B&G
B&G Logo
B&G är ett av världens mest populära varumärken bland världens bästa skeppare. I över 50 år har B&G utvecklat elektroniska lösningar som är utformade för att få skeppare att njuta ännu mer av sina aktiviteter på vattnet.

Extremt användarvänlig! B&G Zeus S ® - Upptäck nu

Lägg vantarna på en Zeus S nu!

Upptäck B&G Zeus-serien, med dess imponerande intuitiva drift och unika funktioner. Tack vare avancerade seglingsfunktioner har du alltid tillgång till de data du behöver och kan välja rätt seglingsläge för att passa dina behov. Hitta enkelt rätt kurs tack vare kartstödet C-MAP Reveal X och Discover X med mycket exakta data. Den praktiska installationsguiden hjälper dig att komma igång och pekskärmen gör varje inmatning enkel. Den högupplösta SolarMAX IPS-pekskärmen är alltid lätt att läsa, dag som natt, även med solglasögon. Med inbyggt Wi-Fi, NMEA2000 och Ethernet är det enkelt att ansluta andra enheter, vilket gör Zeus S till det nya hjärtat i ditt seglingssystem.

Ända sedan starten har B&G haft som mål att utveckla teknik som garanterar maximal navigationssäkerhet och bättre sikt till sjöss. Några av världens bästa seglare, från Sir Francis Chichester till Ellen MacArthur, har valt B&G-produkter för att kunna förverkliga sina drömmar på vattnet. Dessutom är Volvo Ocean-fartygen utrustade med B&G-produkter. B&G samarbetar också med America's Cup-team och använder deras feedback och resultat för att utveckla nya, innovativa produkter för alla typer av seglare - oavsett om det gäller kappsegling, segling på öppet vatten eller vardagsnavigering. En av B&G:s mest innovativa tekniker är deras X-bandsradar i solid state, som använder FMCW-teknik. Denna B&G bredbandsradarteknik sänder en kontinuerlig överföringsvåg med ökande linjär frekvens, som bibehåller sin frekvens när den rör sig och reflekteras tillbaka från alla objekt. Samtidigt fortsätter sändaren att sända ut en ökande frekvens. Detta är grunden som används för att beräkna den exakta "flygtiden" och målavståndet. Finns också hos SVB - den nya Broadband 4G™ Radar, som återuppfinner det sätt på vilket du njuter av att navigera på vattnet. Med funktioner som: strålskärpning, radar med dubbla räckvidder, målseparationskontroll samt höghastighetsläge. Om du behöver teknisk rådgivning om någon av B&G:s produkter är du välkommen att kontakta SVB-teamet.