Detaljer om produkten

Dessa vackra taklampor från det danska företaget CABIN sprider ett mjukt ljus i kabinen. Taklamporna har ingen ON/OFF-brytare. Leveransen inkluderar 12 Volt / 10 Watt G4 halogenlampa.

Anmärkning om val av ljuskällor
Med halogen-, xenon- eller enkla volframglödlampor omvandlas endast en del av den absorberade elektriska energin till ljus, resten förloras i form av oönskad värme, vilket innebär att dessa glödlampor blir mycket heta!
Lamporna är därför konstruerade på ett sådant sätt att de heta glödlamporna inte kan skada vare sig lamphuset eller själva glödlampssockeln.

Lamptillverkarna anger det maximala wattalet för en glödlampa på lampan. Detta görs vanligtvis med en etikett i form av ett klistermärke inuti lampan.
10 watts specifikation innebär att högst en 10 watts glödlampa får användas med lampan, oavsett om den drivs med ett 12 eller 24 volts inbyggt nätaggregat.
För drift i ett 24 V fordonselektriskt system, använd inte den medföljande 12 V glödlampan, utan den som tillval tillgängliga 24 V glödlampan (13998).

Naturligtvis kan lamporna även användas med LED-lampor. Då behöver du inte oroa dig för hur varm ljuskällan blir, eftersom LED-lampor omvandlar det mesta av den elektriska energin till ljus. Eftersom de har mycket låga förluster blir de inte så varma.

Dokument

en-flag Broschyr
PDF, 317,32 KB

Vad andra SVB-kunder säger

100% äkta recensioner

5 Kundrecensioner

4.4 (av 5 betyg)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärnor
(0)
Heinz J.
av Heinz J. Nationell flagga för Tyskland 2012-05-29
sieht super aus
Peter Z.
av Peter Z. Nationell flagga för Tyskland 2010-07-06
Sehr schöne und qualitative hochwertige Leuchte
Peter S.
av Peter S. Nationell flagga för Tyskland 2016-05-17 verifierat köp
Teuer, aber wirklich gut !

Kunder frågar kunder

Fråga andra SVB-kunder som redan har köpt denna produkt från oss om din erfarenhet.

Din fråga kommer automatiskt att vidarebefordras till andra SVB-kunder och din fråga kommer att publiceras på produktsidan. Vänligen ställ inga frågor som endast kan besvaras av SVB-teamet - till exempel status för en beställning eller produkttillgänglighet. Du är också mer än välkommen att kontakta vårt SVB-team via e-post på: info@svb24.com eller per telefon på: +49 (0)421-57290-0 .

Inga frågor har ställts ännu. Bli den första att ställa en fråga!