Återställ bildposition
Nära
Tillbaka
Denna produkt är inte längre tillgänglig.

Detaljer om produkten

Lewmar E-winches kombinerar fördelarna med tryckknappsmanövrering med de imponerande egenskaperna hos Ocean-Self-Tailer-vinschar. E-serien finns tillgänglig i storlekarna: 40-66 för frihandsmanövrering av segelbåtar upp till 18 m.

Lewmars vinschar i E-serien finns i 2 versioner. Den första versionen, EST-serien, är redo att användas genom att installera en drivenhet, en motor / växelenhet och en strömbrytare. Denna lösning är utmärkt för fallvinschar där konsekvent hastighet krävs. ELS-serien (lastberoende, elektrisk vinsch) styrs av en överbelastningsskyddad kontrollbox. Beroende på respektive skotlast uppnås bästa möjliga hastighet med en knapptryckning.

Egenskaper:
  • Uppgraderingsbart system
  • Manövrering med tryckknapp
  • Låg ljudnivå
  • Manuell drift för konventionell trimning
  • Alla fördelar med Ocean-serien
  • Enkel installation
Elektriska 24-V-vinschar finns också tillgängliga på begäran.

Vad andra SVB-kunder säger

100% äkta recensioner
Ingen har betygsatt denna produkt ännu

Kunder frågar kunder

Fråga andra SVB-kunder som redan har köpt denna produkt från oss om din erfarenhet.

Din fråga kommer automatiskt att vidarebefordras till andra SVB-kunder och din fråga kommer att publiceras på produktsidan. Vänligen ställ inga frågor som endast kan besvaras av SVB-teamet - till exempel status för en beställning eller produkttillgänglighet. Du är också mer än välkommen att kontakta vårt SVB-team via e-post på: info@svb24.com eller per telefon på: +49 (0)421-57290-0 .

Inga frågor har ställts ännu. Bli den första att ställa en fråga!