Detaljer om produkten

Elektricitet på båtar

Bordelektrik är lätt att förstå, om man får den så kunnigt och detaljerat förklarad som av Michael Herrmann. Steg för steg förmedlar författaren alla relevanta ämnen i Bordelektrik - från enkla metoder till Fehlersuche med en enkel Prüflampe till Ausrüstung der Yacht mitBus-Systemen. Med hjälp av denna handbok kan du lokalisera fel och optimera din elektriska anläggning.

Fachmann finner här dessutom hur de krav som idag ställs av de tillämpliga normerna och riktlinjerna för Yachtelektrik skall implementeras.

Elektrik på Yachten presenterar alla komponenter och underlättar förståelsen genom omfattande 3-D-Zeichnungen och många foton. Här hittar du detaljerad information om lagring, framställning och distribution av elektrisk energi ombord. Batterier och deras laddning, skyddsåtgärder och elektrokemisk korrosion visas lika utförligt som energiförsörjningen från sol- och vindkraft och integrationen av halbleiterteknik i bordspraxis.

Kortfattad: Denna handbok kommer att bidra till att öka tillförlitligheten och driftsäkerheten hos elektriska anläggningar.

Michael Herrmann

Palstek Verlag GmbH, Hamburg

360 sidor, inbunden

många färgrika 3D-Zeichnungen

ISBN: 3-931617-32-5

Vad andra SVB-kunder säger

100% äkta recensioner

2 Kundrecensioner

4 (av 2 betyg)
5 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärnor
(0)
Norbert B.
av Norbert B. Nationell flagga för Tyskland 2020-01-28 verifierat köp
Teilweise ok prüfung von drehzahl fehlern fehlt
Andreas S.
av Andreas S. Nationell flagga för Tyskland 2019-11-27 verifierat köp
für Anfänger gut, für Fortgeschrittene zu wenig
für Anfänger gut, für Fortgeschrittene zu wenig

Kunder frågar kunder

Fråga andra SVB-kunder som redan har köpt denna produkt från oss om din erfarenhet.

Din fråga kommer automatiskt att vidarebefordras till andra SVB-kunder och din fråga kommer att publiceras på produktsidan. Vänligen ställ inga frågor som endast kan besvaras av SVB-teamet - till exempel status för en beställning eller produkttillgänglighet. Du är också mer än välkommen att kontakta vårt SVB-team via e-post på: info@svb24.com eller per telefon på: +49 (0)421-57290-0 .

Inga frågor har ställts ännu. Bli den första att ställa en fråga!