Återställ bildposition
Nära
Tillbaka
Denna produkt är inte längre tillgänglig.

Detaljer om produkten

De digitala sjökorten från Delius Klasing för de populära områdena Nordsjön, Östersjön, Balearerna och Adriatiska havet är skräddarsydda för de specifika behoven hos fritidsbåtar. Praktiska standarder, tydlig färgidentifiering och en särskilt tydlig illustration är de väsentliga fördelarna med de nya sjökorts-CD-skivorna för dessa områden.

Sjökorten har marina planer med all relevant information som behövs för att kontrollera och komma in i marinan. Hela kustlinjen i det specifika området visas i största möjliga skala (minst 1:80.000). För kryssningar i öppna havsområden finns det passagerarkartor i varje sjökortspaket. För nautiskt krävande områden finns detaljerade sjökort i en mängd olika högupplösta skalor.

De olika djupområdena är färggraderade i 2 m och 5 m sektioner så att grund och säkert navigerbara djupområden kan upptäckas vid första anblicken. Som vanligt använder DK-sjökorten internationella standardidentifikationer för navigationshjälpmedel och fyrar. En lista över waypoints ingår i varje sjökortsuppsättning.

Innehållet på CD-skivorna är identiskt med de tryckta DK-sjökorten och kan endast användas med programvaran YACHT NAVIGATOR PREMIUM 2.

Vad andra SVB-kunder säger

100% äkta recensioner

7 Kundrecensioner

2.9 (av 7 betyg)
5 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
Dipl.-Ing. M.
av Dipl.-Ing. M. Nationell flagga för Tyskland 2011-05-17
Leider sind für die Adria wenige Detail- und Hafenpläne vorhanden im Gegensatz zum Norden Deutschlands.
Sonst für das Geld sehr gut.
Dirk-Michael S.
av Dirk-Michael S. Nationell flagga för Tyskland 2010-05-07
wie jedes Jahr
Dirk-Michael S.
av Dirk-Michael S. Nationell flagga för Tyskland 2010-05-07
wie jedes Jahr

Kunder frågar kunder

Fråga andra SVB-kunder som redan har köpt denna produkt från oss om din erfarenhet.

Din fråga kommer automatiskt att vidarebefordras till andra SVB-kunder och din fråga kommer att publiceras på produktsidan. Vänligen ställ inga frågor som endast kan besvaras av SVB-teamet - till exempel status för en beställning eller produkttillgänglighet. Du är också mer än välkommen att kontakta vårt SVB-team via e-post på: info@svb24.com eller per telefon på: +49 (0)421-57290-0 .

Inga frågor har ställts ännu. Bli den första att ställa en fråga!