Detaljer om produkten

Gennakerset färdigt för montering på segelbåtar. Består av en genuabana, en glidskena med ett spår för Gennaker-röret, ett Gennaker-rör med trumpet som börjar i slutet av en rund Gennaker-rörstyrningsenhet och två ändstycken av aluminium. Gennakerröret har ingen sidoöppning för gängning av Genanker-linan (ingår). När enheten inte används glider den och röret kan enkelt gängas ur. Glid och rör är sammankopplade med ett stift och kan enkelt separeras.

Storlek 1 för fartyg upp till 7,50 meter: skenstorlek 25x4 mm (längd 80 cm), diameter 40 mm Gennaker-rör med en rörlängd på 80 cm.

Storlek 2 för fartyg upp till 10 meter: rälsstorlek 32x6 mm (längd 100 cm), diameter 60 mm Gennaker-rör med en rörlängd på ca 100 cm.

Rälssystemet med vagn och guide schiffsindividuell eye skruvas fast i däcket. Det infällbara Gennaker-röret bör vara utdragbart när det är placerat över bogbeslaget. För detta ändamål ska låsanordningen lösas på släden och när den når det ideala läget i det utsträckta tillståndet för detta låsas i ett av spärrhålen.

Vad andra SVB-kunder säger

100% äkta recensioner
Ingen har betygsatt denna produkt ännu

Kunder frågar kunder

Fråga andra SVB-kunder som redan har köpt denna produkt från oss om din erfarenhet.

Din fråga kommer automatiskt att vidarebefordras till andra SVB-kunder och din fråga kommer att publiceras på produktsidan. Vänligen ställ inga frågor som endast kan besvaras av SVB-teamet - till exempel status för en beställning eller produkttillgänglighet. Du är också mer än välkommen att kontakta vårt SVB-team via e-post på: info@svb24.com eller per telefon på: +49 (0)421-57290-0 .

Inga frågor har ställts ännu. Bli den första att ställa en fråga!