Detaljer om produkten

BlueChart G2-Vision EU715L: Västra Medelhavet
BlueChart® g2 och G2 Vision:
  • realistiska navigeringsfunktioner
  • skuggade djup och strandlinjer
  • navigationshjälpmedel, marina planer, vrak, hinder, tidvattenområden etc.
  • optimerade övergångar mellan zoomskalor och sömlös kontinuitet av kortgränser
  • sjökort med visning av batymetriska konturer och mindre störningar på displayen
Med BlueChart® g2 sj ökort får du ett helt nytt perspektiv! Dessa nyutvecklade sjökort ger fler detaljer, fler dimensioner och förbättrad grafik till en beprövad standard för sjönavigering. Inställningar är möjliga för djup med upp till fem värden för specifika djupkurvor. Dessutom kan man välja mellan två sjökortsdisplayer: standard 2D-vy uppifrån och 3D-vy med blicken riktad framåt. Sjökortsläsning och orientering blir därmed mycket enklare.
BlueChart® g2 Vision är baserad på standardfunktionerna i BlueChart® g2 och erbjuder förstklassiga kart- och grafikfunktioner. Sjökorten är utvecklingsbara. De är optimerade med högupplösta satellitbilder för ökad situationsmedvetenhet. Med BlueChart® g2 Vision-data kan du välja ett äkta 3D Marinier's Eye 3D- eller Fish Eye-navigationsperspektiv för att få dynamiska vyer över och under vattenlinjen. Du kan också använda ruttförslag och tips för att hitta den bästa rutten. Med flygfoton av småbåtshamnar, vattenvägar och kustvägar.

Kompatibel med:

Vad andra SVB-kunder säger

100% äkta recensioner
Ingen har betygsatt denna produkt ännu

Kunder frågar kunder

Fråga andra SVB-kunder som redan har köpt denna produkt från oss om din erfarenhet.

Din fråga kommer automatiskt att vidarebefordras till andra SVB-kunder och din fråga kommer att publiceras på produktsidan. Vänligen ställ inga frågor som endast kan besvaras av SVB-teamet - till exempel status för en beställning eller produkttillgänglighet. Du är också mer än välkommen att kontakta vårt SVB-team via e-post på: info@svb24.com eller per telefon på: +49 (0)421-57290-0 .

Inga frågor har ställts ännu. Bli den första att ställa en fråga!