Detaljer om produkten

Gennakersegel av nylon ripstop (CHS 65 g - 1,5 oz), tri-radial modern design för optimal motståndskraft mot deformation och för bättre prestanda. I en blå / vit / grå färgkombination (färgkombinationen kan variera beroende på seglets storlek). Seglets hörn är förstärkta med radiella lamineringar och ringar i rostfritt stål. Huvudsömmarna är dubbelsydda. Seglen finns i olika storlekar. Levereras med väska.

OBS! En skiss över seglets dimensioner hittar du här.

Bra att veta - blistersegling på ett enkelt sätt
Blister- och gennakersegel är turboladdare för din båt. När båtar med genoa och fock gör sina sjömil ofrivilligt, tar blister dig och din båt framåt ordentligt. Tyvärr är uppskattningen för den "stora trasan" fortfarande utbredd. I kombination med en strumpa har dessa segel dock blivit mycket bekväma att använda. Det största problemet med dessa mycket lätta segel är det delvis oförutsägbara beteendet när man sätter och berger, och i manövrerna för att ändra kurs. Genom att använda en strumpa är dessa operationer mycket hanterbara. Även sättning av blister eller gennaker är en avslappnad manöver eftersom seglet är i vinden omedelbart. Seglet hissas med hjälp av tuben i masten och sedan sätts seglet. Tuben förblir i komprimerat tillstånd ovanför huvudseglet.
Dessutom är det möjligt att hämta seglet när som helst utan att behöva tämja en oändlig mängd duk på däck eller i sittbrunnen. Med en strumpa tar man vinden ur seglen. Blistern eller gennakern kan stuvas som ett kompakt rörsystem, utan att behöva tämja det i en segelväska. Du kommer snabbt att inse vad som har saknats på dina seglingsturer! Genom olika enhetsstorlekar kan vi på SVB leverera högkvalitativa blister till jämförbara billiga priser. Vi är säkra på att du kommer att hitta rätt storlek för din segelbåt också. Valet kan göras på dimensionerna I och J. Om du behöver hjälp med att välja din blister eller gennaker kan du ringa oss. Våra seglingsspecialister på SVB hjälper dig gärna att göra rätt val.
Ta steget för mer fart och roligare segling i lätta och måttliga vindar!

Vad andra SVB-kunder säger

100% äkta recensioner

8 Kundrecensioner

4.8 (av 8 betyg)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärnor
(0)
Tommi P.
av Tommi P. Nationell flagga för Finland 2019-06-28 verifierat köp
Good price and performance
It looks good and was easy to setup with a sock. Our boat was "flying" with it around 6 ms wind. After the first try, I cannot yet say anything about product's endurance but it has quality components of Doyle.
Jean Claude B.
av Jean Claude B. Nationell flagga för Frankrike 2017-11-23 verifierat köp
pas encore utilisé
Michael H.
av Michael H. Nationell flagga för Tyskland 2017-05-28 verifierat köp
Macht einen sehr guten Eindruck

Kunder frågar kunder

Fråga andra SVB-kunder som redan har köpt denna produkt från oss om din erfarenhet.

Din fråga kommer automatiskt att vidarebefordras till andra SVB-kunder och din fråga kommer att publiceras på produktsidan. Vänligen ställ inga frågor som endast kan besvaras av SVB-teamet - till exempel status för en beställning eller produkttillgänglighet. Du är också mer än välkommen att kontakta vårt SVB-team via e-post på: info@svb24.com eller per telefon på: +49 (0)421-57290-0 .

  • More "Kunder frågar kunder" finns på följande språk tillgängliga :
  • Nationell flagga för English
  • Nationell flagga för Español
Inga frågor har ställts ännu. Bli den första att ställa en fråga!