Anpassning av vajer

Anpassning av vajer

Kära kunder, vänligen notera att vi inte kan bearbeta använt eller tillhandahållet material från dig. Tack för din förståelse.

Med trådkonstruktioner i rostfritt stål kan inte bara segel spännas och inte bara takluckor monteras. Trådlinor kan ersätta traditionella räcken, de kan piffa upp lekplatser för dina barn och få växter att flätas samman. Linor kan till och med göra mer - låt våra tekniska experter presentera våra möjligheter för dig och upptäck de innovativa idéer som vi redan har förverkligat.

Se även pressning av stållinor » Se även valsning av stållinor »

Vi erbjuder dig

Rostfri stållina och stållinaanslutningar efter önskemål. Komplettera höljen, räckesvajrar och andra linkonstruktioner. Rullning och pressning med moderna metoder. För räcken, markiser, antennsystem antennsystem, stående och löpande rigg. För konstruktion av trappräcken, skärmtak och repkonstruktioner, anläggningsstöd och stagning. Detaljerade råd från SVB för planering och genomförande.

Vilken typ av linje behöver du?

Vi tillverkar linor enligt dina önskemål. Skicka det ifyllda databladet till oss.

Wire

Från första konsultationen till den färdiga produkten

SVB tillverkar din stållina efter dina önskemål och behov. Hyllor, stänger eller skenlinor, vi tvekar inte att förse dig med något av dessa vajerarbeten. Vi ber dig att mäta din önskade längd med en tunn vajer från den första dragpunkten till den andra.

I enlighet med anslutningarna tillhandahåller vi terminalrullning för trådar på 3 mm till 16 mm, som vi tillverkar med vår hydrauliska press. Denna press kan omvandla ledningar med upp till 12 mm.

För fingerborgar använder vi pressar med kopparklämmor (tråd 2 mm - 10 mm). Med höljen och rälslinor kommer trådarna till den givna längden med ca. 2/3 skruvade klämmor. Tveka inte att fråga oss om dina individuella arbeten.

SVB hjälper dig att förverkliga dina projekt!

Din idé är i goda händer hos oss - oavsett vilket projekt du har i åtanke har SVB kompetent planeringshjälp och rätt service för att förverkliga alla dina individuella idéer.

Tveka inte att kontakta oss Vi+49 (0)421-57290-0

Wire