Kapning av plywood

Kapning av plywood

Kära kunder, vänligen notera att vi inte kan bearbeta använt eller material som tillhandahållits av dig. Tack för din förståelse.

Trä förgyller. Tack vare plywoodskivornas särskilda styrka är de inte bara idealiska för inredningen i din båt utan även för husvagnar eller ditt eget hem. Plywoodskivor består av minst tre limmade skikt och är därför lätta och mycket stabila.

Paneler av plywood

Användbar inom många områden

Plywoodpaneler är - på grund av sin specifika styrka - idealiska för fartygsinredning. De består av minst tre lager limmat trä. På grund av ådringen och limningsmetoden, detta materials riktade egenskaper, t.ex. svällning, är konsekventa över hela plattan.

Vi erbjuder utmärkt marinplywood av hög kvalitet med dekorativ faner i fyra olika träslag och i två olika kvaliteter, även finaste teakplywood med 2,5 mm faner eller Okumé-plywood AW100 för inredningsdesign.

Vi erbjuder dekorativa faner i följande kvaliteter: A/B: användbar på båda sidor och A/C: användbar på en sida. Kvalitet A: bästa kvalitet, jämn färgsättning, fin struktur. Kvalitet B: god kvalitet, små färgvariationer och strukturella förändringar tillåtna.

Exakt efter dina behov!

Du kan såga plywood utmärkt i olika storlekar. Skicka oss databladet för plywood fyllt med dina specifika uppgifter.


Plywood i olika utföranden och kvaliteter

Plywood i olika utföranden och kvaliteter

Dekorativa faner

Du kan välja mellan fyra olika dekorativa fanér: Sapeli mahogny, teak, körsbär eller Khaya Mahagony, alla i kvalitet A/B eller A/C.

Vi tillhandahåller dessa plywoodskivor, beroende på kvalitet, i tjocklekar från 2 till 12 mm eller från 6 till 15 mm. Vi erbjuder även finaste teakplywood med 2,5 mm faner av kvalitet A/B, som är idealisk för bordsskivor bordsskivor, arbetsytor och för teakdäck. På begäran tillhandahåller vi detta starkare material även med frästa spår.

Okumé för inredningsdesign

Vår högkvalitativa Okumé-plywood är AW100-limmad och består helt av Okumé. Denna plywood är idealisk för inredningen av din båt. Du kan t.ex. använda den till golv, mellanväggar, kojbrädor etc.

SVB hjälper dig att förverkliga dina projekt!

Din idé är i goda händer hos oss - oavsett vilket projekt du har i åtanke har SVB kompetent planeringshjälp och rätt service för att förverkliga alla dina individuella idéer.

Tveka inte att kontakta oss Vi+49 (0)421-57290-0

Panel- och kapstorlekar

Vi erbjuder kostnadsfri kapning av panelerna enligt din idé.

Köpet sker endast för hela plattor eller i de format som anges till vänster. Observera att skärbredden är 3-4 mm.

Panel- och kapstorlekar
Panelen såg


Panelen såg

Vi erbjuder kostnadsfri kapning av panelerna enligt din idé. Med vår panelsåg är det möjligt möjligt att utföra horisontella eller vertikala kapningar. Köpet sker endast för hela plattor eller i de format som anges nedan. Observera att skärbredden är 3-4 mm. Med vår panel såg kan vi kapa exakt. Det är möjligt att kapa den kompletta panelen horisontellt eller vertikalt.

Förutom Perspex-klipp erbjuder vi kundanpassade plywood-klipp.