Bokstäver för båt

Bokstäver för båt

Letar du efter belettering för båtar? Då har du kommit helt rätt. Vi tillhandahåller datorprecisa boot-etiketter för dina personliga logotyper, skyltar etc. Beställ din skräddarsydda lösning nu!

Exempel på brev
  1. datoranpassade båtetiketter/annonser/symboler och logotyper
  2. självförseglande, havsvatten-, vind- och väderbeständiga filmer
  3. högblank lackfinish
  4. motståndskraftig mot UV-strålning och rengöringsmedel
  5. 18 olika typsnitt
  6. 13 färger tillgängliga
  7. Lämna in din egen idé eller välj från vår stora samling av motiv
  8. 5 års garanti från tillverkaren

Båt Lettering enligt dina önskemål

Vid beställning, ange önskat typsnitt med alla detaljer (t.ex. kommatecken, bindestreck etc.) och ange vilken typsnittstyp, färg och typsnittshöjd vi ska använda, samt den maximala längden på bokstäverna som är möjlig.


Hur vi producerar dina bokstäver

Vi ser till att din båtinskription, dina reklamkonstverk, symboler och logotyper blir perfekt skurna och datorhanterade. Ditt typsnitt överförs direkt från en dator till en filmplotter plotter och skärs sedan exakt. Våra filmer är naturligtvis självhäftande och väder-, salt- och havsvattenbeständiga. Ytan är dessutom högglansig och ser ut som om den är lackad. Filmen har en garanti på minst på minst 5 år som ges av tillverkningsföretaget, vilket inkluderar en garanti för att filmen är resistent mot UV-strålning och rengöringsmedel.

De enskilda bokstäverna i ditt typsnitt skärs ut och trycks på en tom film på vilken de visas separat från varandra med rätt avstånd. Att montera ditt båtnamn eller din slogan är nu mycket enkelt. Du kan eventuellt rita en tunn referenslinje och orientera din film enligt denna linje för att se till att allt är på rätt plats.

Innan du klistrar din film på ytan, se till att ytan är helt ren och fuktad. Detta gör det lättare för dig att placera typsnittet och att ta bort eventuella bubblor. uppstår. Placera nu helt enkelt din film på den valda ytan, tryck den försiktigt mot den och ta bort den tomma skyddsfilmen.

Om namnet verkar för långt med den angivna höjden är det möjligt att komprimera teckensnittet eller helt enkelt använda en mindre teckenhöjd. I så fall informerar vi dig per telefon för att diskutera möjliga alternativ. För att ta fram logotyper, symboler eller andra tecken behöver vi en skiss eller ett mönster. Detta kommer att skannas, vektoriseras och plottas.

Tillgängliga teckensnitt

Tillgängliga teckensnitt

Möjliga färger

Möjliga färger

SVB hjälper dig att förverkliga dina projekt!

Din idé är i goda händer hos oss - oavsett vilket projekt du har i åtanke har SVB kompetent planeringshjälp och rätt service för att förverkliga alla dina individuella idéer.

Tveka inte att kontakta oss Vi+49 (0)421-57290-0