Avsändning och leverans

Avsändning och leverans

Snabbare, snabbare, SVB! Optimerade logistikprocesser, modern teknik och ett välutbildat team garanterar en snabb leverans.

Leveranskostnader i korthet

Type I Tyskland Till EU-länder* Över hela världen
Utskick av SVB-kuponger 1,00 € 1,00 € På begäran
DHL Standardpaket   < 31kg, < 120 cm 6,95 € 8,95 € 24,95 €***
UPS Express-leveranser 19,95 € På begäran På begäran
Avgift för rekommenderad leverans +3,50 € / /
Fraktförsändelser   <70kg, <270cm 39,95 €** 49,95 €** On request**
Pyrotekniska artiklar t.ex. nödraketer. 29,95 € Ej möjligt Ej möjligt

* Utom för Grekland, Kroatien, Malta, Bulgarien, Rumänien, EU-öar och andra särskilda administrativa områden.
** Fraktsändningar till Grekland, Kroatien, Malta, Bulgarien, Rumänien, EU-öar, områden utanför EU och andra särskilda administrativa områden beräknas på begäran.
*** Endast tillgängligt för utvalda länder.
Vänligen kontakta oss för en offert för allmänna frågor eller om dina fraktkostnader inte visas i vår webbshops kassa. Om du beställer flera artiklar och en av dem är en skrymmande artikel med avseende på vikt och/eller storlek, eller en specialartikel, tillkommer ytterligare fraktkostnader för hela beställningen, enligt vad som visas i tabellen.

Spårning - Var är ditt paket?

Håll koll på din beställning. Med lättanvänd DHL- och UPS-spårning kan du se exakt var ditt paket befinner sig när som helst. Spåra status enkelt online. När din beställning har gått igenom får du ett e-postmeddelande med ditt DHL- eller UPS-spårningsnummer.
Attention: Ditt spårningsnummer är endast tillgängligt efter att DHL eller UPS har tagit emot ditt paket.

DHL shipment tracking

Tracking UPS

Frågor om produkten

Snabb leverans till alla hamnar i världen

För att vi ska kunna garantera dig snabbast möjliga leverans utan dröjsmål behöver vi en specifik leveransadress (mottagarens namn, lokalt telefonnummer, hamnens och/eller fartygets namn, gata, husnummer, stad och land).

Standardpaket

Paket upp till 31 kg och en max. längd på 1,20 m levereras av DHL/UPS till en fast avgift på 8,95 € inom de flesta EU-länder på fastlandet (undantag finns i tabellen ovan). Fraktkostnader för leveranser till dessa destinationer debiteras på begäran. Den maximalt tillåtna längden för standardpaket är 120 x 60 x 60 cm (kub). Försändelser som är märkta som skrymmande gods/frakt/farligt debiteras separat.

Attention:

Observera att det tillkommer en fast förpackningsavgift på 30,00 € för trä- och plexiglasskivor. Den fasta fraktavgiften för sticklingar är 40,00 €.

Fraktinformation symbol:

Fraktförsändelser inom Tyskland

Skrymmande föremål som väger 31 kg - 70 kg eller mer, eller är över 2,70 m, samt batterier, vissa toaletter, spisar och andra lättbrytbara föremål levereras av speditionsföretag. Dessa artiklar är märkta med en motsvarande fraktetikett bredvid informationen om produkten / i kundvagnen. Vi tar ut en paus för alla fraktförsändelser inom Tyskland, vilket kommer att anges i kundvagnen eller under beställningsprocessen.

Fraktinformation symbol:

Fraktkostnader på begäran: För vissa artiklar krävs att fraktkostnaderna beräknas separat på grund av artikelns storlek eller vikt. Vi erbjuder alltid det billigaste fraktpriset pris för din leveransplats direkt efter att vi mottagit din beställning. Varor kommer inte att skickas förrän du har godkänt de angivna fraktkostnaderna.

Fraktinformation symbol:

Frakttransporter inom EU

Fraktkostnaden för fraktförsändelser som väger mellan 31 kg och 70 kg och som är märkta med motsvarande symbol är 49,95 €för de flesta EU-länder på fastlandet om de inte anges som undantagna i tabellen ovan. Fraktkostnader för alla EU-länder och öar som inte anges där samt för alla länder utanför EU måste beräknas separat. Kontakta oss för mer information.

Fraktkostnader på begäran: För vissa artiklar krävs att fraktkostnaderna beräknas separat på grund av artikelns storlek eller vikt. Vi erbjuder alltid det billigaste fraktpriset pris för din leveransplats direkt efter att vi mottagit din beställning. Varor kommer inte att skickas förrän du har godkänt de angivna fraktkostnaderna.

Fraktinformation symbol:

Pyrotekniska artiklar

Försändelsen av farligt gods, såsom pyrotekniska artiklar, säljs endast till personer över 18 år och skickas endast direkt till köparen av varorna med en tysk leveransadress. Det är inte möjligt att skicka till andra länder!

Fraktinformation symbol:

Insättning av batteri

Enligt lag är vi skyldiga att ta ut en depositionsavgift på 7,50 € vid köp av ett start- eller förbrukningsbatteri. Återbetalning sker vid återlämnande i vårt hus eller mot bevis på bortskaffande.

Fraktsymbol:

DHL World Package Premium Service

Ahoj där utländska kunder! SVB erbjuder dig bekväm och billig världsomspännande frakt med vår DHL World Package Premium Service för utvalda NON-EU-försändelser till de länder som anges nedan. Du kommer också att få ett spårningsnummer från oss, men detta kan vara något mindre exakt än spårning inom Tyskland och EU. Men du kan vara säker - ditt paket kommer fram! Priset för 24,95 € (standardpaket < 31 kg < 120cm) gäller endast för de länder som anges nedan, alla andra fraktkostnader måste bekräftas av vår kundtjänst på begäran.

Pris Beräknad leveranstid
Aruba 24,95 netto 2 weeks
Faroe Islands 24.95 net 2 weeks
Greenland 24.95 net 1 weeks
Norway 24.95 net 4-5 days
Caiman Islands 24.95 net 2-3 weeks
Martinique 24.95 net 4-5 weeks
New Caledonia 24.95 net 4-5 weeks
Réunion 24.95 net 3-4 weeks
Valais & Futuna 24.95 net 3-4 weeks
French Guyana 24.95 net 3-4 weeks
Mayotte 24.95 net 3-4 weeks
Guadeloupe 24.95 net 3-4 weeks
Andorra 24.95 net 5-7 days
Saint Pierre & Miquelon 24.95 net 3-4 weeks
Saint Martin 24.95 net 3-4 weeks
Urval av produkter

Kontakta oss!

Har du inte fått svar på din fråga? Det är enkelt att kontakta oss.

Kontakta oss nu

Kostnader som ligger utanför SVB:s kontroll

SVB-teamet tar gärna emot beställningar från hela världen och skickar dem till avlägsna platser och hamnar när vi får en tydlig leveransadress från dig. Detta innebär att till exempel världsomseglare kan få tillgång till våra tjänster och de flesta av våra produkter även utanför EU. Men när du använder denna tjänst, vill vi dock påpeka att tullar, skatter, importavgifter, lagringsavgifter, växelkurser, valutaskillnader eller andra kostnader kan uppstå som SVB inte har kontroll över och som vi inte kan uppskatta eller dessa i förväg - dessa kostnader är alltid mottagarens ansvar och måste betalas av honom eller henne.

Tullklarering

Tullmyndigheterna kan öppna och inspektera paket. Vi har inget inflytande över detta. För mer information om om kostnader, tullklareringstider etc., vänligen kontakta din lokala tullmyndighet. Tullmyndigheterna tullmyndigheterna i vissa länder kräver särskild identitetshandling från importören/mottagaren av varor innan en försändelse frigörs. Som importör/mottagare av varorna kan du använda ett identifikations identifikationsnummer, t.ex. personnummer, CPF- eller skattenummer. SVB är inte skyldigt att till dig eller tullmyndigheterna tullmyndigheterna en leverantörsdeklaration eller en långsiktig leverantörsdeklaration och / eller en exportdeklaration eller att sådana från sina egna förleverantörer. Vi rekommenderar att du avstår från att använda en alternativ leveransadress för beställningar som skickas till länder utanför EU.

Internationell frakt: kostnader, transittider och leveransrestriktioner

Fraktkostnaderna till alla länder utanför EU begärs individuellt av vår SVB-försändelsepersonal för varje beställning från respektive speditör och kan variera kraftigt beroende på vikt, storlek och destinationsland. Vi vill också påpeka att vi inte har något inflytande på varaktigheten av leveranstiden hos speditions- och fraktföretag och kan inte garantera fullständig spårning av försändelser. Observera att internationell frakt till vissa länder är föremål för leveransbegränsningar och att inte alla varor kan inte skickas till alla länder. Du är ansvarig för att säkerställa att produkterna lagligen kan importeras till destinationslandet. När du beställer från SVB är du som mottagare importör och måste därför se till att alla lagar och förordningar i destinationslandet följs. Vid flyg- och sjöfraktsleveranser kan det också hända att tjänsten "dörr-till-dörr" inte ingår och du kan behöva hämta varorna på respektive flygplats eller hamn. Vi kommer inte att bära några ytterligare transportkostnader. Observera att vi kan behöva förbereda en exportdeklaration för leveranser till länder utanför EU, vilket kan försena leveransen med cirka 2 dagar.

Eventuella avvikelser från landsspecifika standarder

Observera att tillverkarens garanti eventuellt inte gäller för internationellt levererade produkter, tillverkarens servicealternativ kanske inte är tillgängliga, instruktioner och säkerhetsvarningar kanske inte på det lokala språket, produkterna (och tillbehören) kanske inte överensstämmer med de standarder som gäller i destinationslandet, specifikationer eller märkningskrav kanske inte överensstämmer med lokala standarder, och produkterna kanske inte överensstämmer med den elektriska spänningen och andra elektriska standarder i destinationslandet.

Varor som vi skickar till Tyskland eller andra europeiska länder är föremål för tysk moms. Om dessa varor sedan exporteras till länder utanför EU är en återbetalning av moms från SVB INTE möjlig § 7132 (3) UStG). Tack för din förståelse.

Snabb global leverans med flyg/flygfrakt

Frakt via flygfrakt säkerställer att din leverans når dig globalt och i tid. Vi rekommenderar denna fraktmetod, särskilt för leveranser till tredje land för att undvika långa leveranstider på grund av tullklarering. Kontakta vår kundtjänst för mer information om fraktkostnader.

Returer och ersättningar

Returkostnader betalas av mottagaren av varan. Ovanstående villkor gäller även för eventuella ersättningsvaror som vi skickar efter eget gottfinnande om den ursprungliga försändelsen inte var korrekt. Om du returnerar en vara till oss är du exportör från destinationslandet. Det rättsliga anspråket och risken för förlust överförs till oss så snart varorna anländer till vårt logistikcenter. I händelse av en ersättning, kan du fråga respektive tullkontor om det är möjligt att efterskänka importavgifterna, men vi kan inte garantera detta.

VAT ID

Som företagskund behöver du ett momsregistreringsnummer (VAT-ID) för alla beställningar som skickas till områden utanför Tyskland inom Europa. Beställningar som skickas till länder utanför EU kommer inte att debiteras europeisk moms. Observera dock att dessa beställningar kan vara föremål för respektive landsspecifika skatter och tullar och kan behöva betalas i destinationslandet. När det gäller posttjänster är du som kund importör och är skyldig att betala de belopp som ska betalas för dem. Dessa kan till exempel av det lokala postkontoret vid leveranstillfället. Kontrollera med din nationella tullmyndighet tullmyndigheter för tillämplig skattesats.

EU-medlemsland Namn på det nationella språket Förkortning
Belgium (BE) le numéro d’identification à la taxe sur la valeur ajoutée BTW - identificatienummer No.TVA BTW-Nr.
Bulgaria (BG) Dank dobawena stoinost DDS = ДДC
Denmark (DK) momsregistreringsnummer SE-Nr.
Germany (DE) Umsatzsteuer-Identifikationsnummer USt-IdNr.
Estonia (EE) Käibemaksukohustuslase registreeri-misnumber KMKR-number
Finland (FI) Arvonlisâverorekisterointi-numero ALV-NRO
France (FR) le numéro d’identification à la taxe sur la valeur ajoutée ---
Greece (EL) Arithmos Forologikou Mitroou FPA A.Φ.M.
Ireland (IE) value added tax identification number VAT No
Italy (IT) il numero di registrazione IVA P.IVA
Croatia (HR) --- ---
Latvia (LV) pievienotasvertibas nodokla registrijas numurs PVN registrijas numurs
Lithuania (LT) Pridetines vertes mo-kescio moketojo kodas PVN moketojo kodas
Luxembourg (LU) le numéro d’identification à la taxe sur la valeur ajoutée ---
Malta (MT) value added tax identification number VAT No
Netherlands (NL) BTW-identificatienummer OB-Nummer
Austria (AT) Umsatzsteueridentifikationsnummer UID-Nr.
Poland (PL) Numer identyfikacji podatkowej NIP
Portugal (PT) o número de identificacao para efeitos do imposto sobre o valor acrescentado NIPC
Romania (RO) cod de înregistrare în scopuri de TVA TVA
Sweden (SE) Registreringsnummer för mervärdesskatt (Momsnum-mer) MomsNr.
Slovakia (SK) Identifikačné číslo pre daň z pridanej hodnoty IC DPH
Slovenia (SI) davcna stevilka DDV
Spain (ES) el número de identificación a efectos del Impuesto sobre el Valor Anadido N.IVA
TCzech Republic (CZ) danove identifikacni cislo DIC
Hungary (HU) közösségi adószám ---
Cyprus (CY) Arithmos Egrafis FPA ---