Betalningsmetod

Betalningsmetod

Säkert och snabbt. I din SVB Online Store har du möjlighet att välja mellan olika betalningsmetoder. Oavsett om det är kreditkort, PayPal eller banköverföring - välj det alternativ du föredrar nu!

PayPal

Paypal

Betala ditt köp hos SVB enkelt och snabbt via PayPal. Ditt PayPal-konto kan kopplas till ditt bankkonto eller ditt kreditkort. Dina känsliga bankuppgifter deponeras således endast på PayPal. Med den kostnadsfria tjänsten "PayPal-köparskydd" för ett obegränsat belopp kan du också dra nytta.

PayPal åtnjuter stort förtroende bland köpare och säljare.

Fördelar för dig:
✔ Enkelt köp - med bara några få klick kan du genomföra ditt köp.
✔ Maximal säkerhet - du kan beställa utan att behöva ange dina kreditkortsuppgifter.
✔ Snabb transaktion - godkännandet av din betalning tar bara några sekunder.

Kreditkort

På SVB kan du betala dina inköp med VISA och MasterCard.

Din beställning skickas vanligtvis inom 24 timmar, om det belopp som ska betalas har godkänts av kreditkortsföretaget. Vi debiterar ditt kreditkort först vid leverans av varorna. Leveranser är vanligtvis endast möjliga till kortinnehavarens adress. Om leveransadressen är en annan eller om det inte går att verifiera adressen kommer vår kundtjänst att kontakta dig inom kort.

Kreditkort

Fördelar för dig:
✔ Säkert - vi arbetar med ett säkert onlinebetalningssystem
✔ Flexibelt - ändringar är fortfarande möjliga efter att du har godkänt din beställning

Betala med ditt Amazon-konto

"Betala med Amazon" gör det ännu enklare att handla online med SVB. Välj helt enkelt "Betala med Amazon" under beställningsprocessen. Du kan sedan logga in i ett nytt fönster med dina inloggningsuppgifter för Amazon-kontot. Nu har du möjlighet att välja mellan en av dina betalningsmetoder som finns lagrade på ditt Amazon-konto. Du kommer att se betalningsinformationen under SVB-beställningsprocessen; all betalningsinformation kommer dock att förbli exklusivt mellan dig och Amazon.

Så enkelt är det:
Logga in med ditt Amazon-konto:

AmazonPay

Välj sedan din betalningstyp:

AmazonPay

Banköverföring

I din e-postbekräftelse hittar du det totala beloppet för din beställning och våra bankuppgifter. När det totala beloppet har krediterats vårt konto skickas dina varor så snart som möjligt beroende på tillgänglighet. Om vi inte får din betalning inom 14 dagar efter det att vi har mottagit din beställning kommer den att annulleras automatiskt, kostnadsfritt. Vi accepterar inte checkar.

Bankuppgifter:

Sparkasse Bremen

IBAN DE 94 2905 0101 0011 2343 41
BIC SBREDE22XXX

Viktigt: Vänligen ange ditt ordernummer och kundnummer.

Om beställningen måste annulleras återbetalar vi det betalda beloppet inom tre arbetsdagar efter annulleringen. Vi ber om förståelse för att alla avgifter för överföringar från eller till utlandet måste betalas av dig själv och att vi inte kan skicka din beställning förrän vi har mottagit det totala betalningsbeloppet.

Betala med en SVB-voucher

För att betala med ett SVB presentkort, lägg dina varor i varukorgen och "fortsätt till kassan". Innan du bekräftar din beställning anger du vouchernumret i fältet "ytterligare anmärkningar" (vouchernumret är tryckt i det nedre vänstra hörnet) och slutför din beställning. Du måste välja en betalningsmetod för det återstående saldot. Kupongens belopp kommer att dras av från det belopp som ska betalas. Eventuellt återstående belopp kan betalas med kredit- eller betalkort, beroende på vilken betalningsmetod som valts, eller så får du en faktura på det återstående beloppet som kan betalas med förskottsbetalning, faktura eller Paypal.

Köp en kupong nu »

Hämta dina varor hos SVB

Attention: På grund av den rådande situationen är upphämtning inte möjlig eller endast delvis möjlig, beroende på respektive lagstiftning. Vänligen kontakta oss via telefon för att begära en upphämtningstid.

Om du vill hämta din beställning i vår butik i Bremen, Tyskland, vänligen ange detta i kommentarfältet i din beställning. Vi accepterar endast kreditkorts- och kontantbetalningar. Våra kollegor uppmanas att kontrollera din legitimation om du betalar med kreditkort. Kontakta vår kundtjänst för mer information.

När kan jag hämta min beställning?
Din beställning kommer att behandlas av oss så snart som möjligt. Så snart din beställning är redo att hämtas kommer du att få ett meddelande. Du kan hämta din beställning i vår butik i Bremen, Tyskland. Om du behöver ytterligare information om din beställning, tveka inte att kontakta oss.

Köp säkert

Vår webbplats använder SSL-datakryptering för att säkerställa säkra transaktioner. Du kan handla säkert på nätet med SVB. Dina privata uppgifter krypteras när du handlar online hos oss. På SVB gör vi allt för att hålla dina konfidentiella uppgifter säkra och göra din shoppingupplevelse hos oss trevlig och säker.

SVB:s betalningsmetoder i överblick

Banköverföring PayPal Kreditkort Plocka upp
Onlineshop
Telefon
E-post
Fax
Vykort
SVB Shop i Bremen eller Kiel